Gedreven Manager Uitvaarthuis (regio Kempen) (O231102)

  • Tempo Indeterminato
  • Molise

Aures

Gedreven Manager Uitvaarthuis (regio Kempen) (O231102)

Voor onze klant, een toonaangevende speler in de uitvaartbranche die gelooft dat elk afscheid de hoogste mate van zorg en respect verdient, zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren Manager om een uitvaarthuis in de Kempen te leiden en de kwaliteit van de dienstverlening ervan naar nieuwe hoogtes te brengen.

Omschrijving

Als Manager Uitvaarthuis ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en de groei van een uitvaarthuis. Je leidt, motiveert en coacht een team van professionals en facilitaire medewerkers om uitstekende uitvaartzorg te bieden en houdt rekening met de identiteit van het uitvaarthuis.
Zorg dragen voor een vlekkeloze uitvoering van uitvaarten, met oog voor de lokale gewoontes, en het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening, zijn evidenties. Je beheert de financiële prestaties van het uitvaarthuis en rapporteert aan de COO. Nieuwe zakelijke kansen benutten, zie je als een uitdaging. Je bent kundig in het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten, gemeenschappen en andere belanghebbenden. Je kijkt toe op de naleving van de wet- en regelgeving in de uitvaartsector.

– je hebt een bachelordiploma
– je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol
– je beschikt over uitstekende organisatorische en probleemoplossende vaardigheden
– je kunt tegelijkertijd meerdere projecten en taken beheren
– je bent empatisch en flexibel
– je draagt de ethiek van de uitvaartsector hoog in het vaandel
– je hebt sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden om te kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden
– je hebt een resultaatgerichte mindset
– je bent vertrouwd met de standaard IT-pakketten

– je krijgt een uitdagende leiderschapsrol in een groeiend private equity bedrijf dat waarde hecht aan professionaliteit, ethiek en traditie
– je werkt samen met een toegewijd team, voor wie leven en dood onlosmakelijk verbonden zijn, dat het beste van zichzelf geeft om elk afscheid gedenkwaardig te maken voor de nabestaanden
– je wordt ondersteund door o.a. de projectmanager en de COO, aan wie je ook rapporteert
– je krijgt prima arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en een uitgebreid pakket extra legale voordelen. Een bedrijfswagen maakt het plaatje compleet.

Standplaats

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

#J-18808-Ljbffr

Per candidarti a questo lavoro visita it.jooble.org.

→ Vuoi di più? Iscriviti al Canale Telegram di Posizioni Aperte!